Derfor bør du lease din bil

12 December 2019
Silje Hansen
Derfor bør du lease din bil

Hvis du går og overvejer at købe en bil, kan der være mange muligheder at vælge imellem i dag. Uanset hvilken løsning du vælger, vil du opleve at din bil taber penge for hver dag og hvert år. Bilerne forældes med tiden, da det konstant kommer nye og bedre bilmodeller på markedet. Derudover har kilometertælleren naturligvis noget at sige, da en bil ikke kan køre forevigt, vil der være en naturlig begrænsning for, hvornår motoren vil stå af.

Når du køber en ny bil eller en bedre brugt bil i dag, vil du opleve at det kan være rigtig dyrt på grund af den høje registreringsafgift vi har i Danmark. Flere af de biler du sikkert har overvejet eller kigget på, kan oftest købes meget billigere i Tyskland eller sverige, hvor registreringsafgiften er meget lavere. På grund af registreringsafgiften vil du også opleve, at hvis du ønsker at køre i en af de bedre biler eller større biler, så kan det hurtigt koste mange penge. Der skal ikke meget til før du også vil opleve at en bil til 400.000-500.000 kr. nemt taber 50-60.000 kr om året i værdi fordi du kører dagligt i din bil. 

Derfor bør du overveje leasing

En af de store fordele ved at lease en bil i Danmark er at du kommer uden om den dyre registreringsafgift. Her skal du blot lægge et mindre depositum eller en udbetaling for din drømmebil. Derefter betaler du en månedlig ydelse for den nye bil. Her har du ikke noget ansvar i forhold til service eller reparationer, da det er inkluderet i den månedlige ydelse. Når du har kørt din leasingsperiode ud, kan du blot stille bilen og vælge en ny bil igen. Det giver dig muligheden for at komme ud at køre i en drømmebil uden at du skal hæfte for de 400.000 – 500.000 kr. som den sikkert koster som ny. Her kan du f.eks. ende med at betale et depositum på 25.000-40.000 kr og kun betale 4-5.000 kr om måneden. 

More articles

14. March 2024

Parkeringsselskab