Lån penge uden sikkerhed eller krav om udbetaling

17 February 2020
Astrid Pedersen
Lån penge uden sikkerhed eller krav om udbetaling

De fleste lån, som optages i egen bank, kræver en form for garanti for at banken får sine penge tilbage. Når du ansøger om optagelse af et lån til forbrug, vil banken således bede dig om at stille sikkerhed for lånet.

Lån penge uden sikkerhed hos en online låneudbyder

Hvis du ikke er i besiddelse af en bolig (for eksempel et hus, en lejlighed eller et sommerhus) eller andre former for værdifulde aktiver, får du svært ved at stille sikkerhed for dit lån. Dette betyder desværre, at banken ikke kan eller vil hjælpe dig, når du har brug for et større økonomisk råderum. For det meste er bankens vilje til udlån nemlig betinget af at de kan gøre udlæg i din faste ejendom eller i dine aktiver. Og er disse ikke eksisterende, er kassen desværre lukket.

I stedet kan du vælge at optage et online forbrugs lån. Denne type lån kan nemlig søges uden at du behøver at skulle stille sikkerhed herfor. Ligeledes er der typisk heller ikke noget krav om en udbetaling – du kan, med andre ord, søge om et online lån uden at der stilles de helt store krav til dig som låntager.

De fleste banker og penge institutter, som udbyder forbrugs lån online, kræver dog, at du er fyldt atten og dermed myndig, og at du ved indsendelse af ansøgningen er bosiddende i Danmark. I visse tilfælde vil det desuden være nødvendigt at dokumentere din kredit værdighed, og derfor må du ikke være registreret hos RKI eller stå opført i Debitor Registeret. Det er dog ikke alle låneudbydere, som kræver dette.

På hurtigudbetaling.dk kan du finde banker og penge institutter, som gerne vil tilbyde dig et lån selv om du måske skulle stå i RKI. Klik og følg linket til din online låne portal, hvor du finder en lang række af godkendte låneudbydere i Danmark.

More articles

14. March 2024

Parkeringsselskab