Alternative firmajulegaver anno 2021

25 January 2021
Astrid Pedersen

Hvis 2021 byder på nedlukning og hjemmearbejde i et omfang, som blot nærmer sig, hvad vi så i 2020 vil julefrokoster, juleafslutninger og diverse receptioner samt andre sociale sammenkomster i anledning af julen og nytåret være stærkt begrænset.

For mange virksomheders vedkommende vil det være no go at forsamles i større stil. Og så kan det godt være svært at finde en anledning til overrækkelse af virksomhedens årlige erkendtlighed til de enkelte medarbejdere, nemlig de traditionelle firmajulegaver.

Derfor er det en god idé at tænke lidt ud af boksen. Blot fordi de ansatte og ledelsen ikke kan stimle sammen omkring gløgg og æbleskiver skal de højt værdsatte medarbejdere vel ikke snydes for deres firmajulegaver. Den betænksomme arbejdsgiver sørger selvfølgelig for at begave sine ansatte i samme omfang som før alt hvad der hed nedlukning og sikkerheds afstand.

I denne forbindelse er det dog rigtig smart at rette blikket mod alternative firmajulegaver. Den konventionelle jule kurv med godter, slik, vin, kaffe, nødder og knas er måske ikke det helt store hit i en tid hvor familierne ikke længere samles fra nær og fjern for at hygge i juledagene. I stedet kan du vælge at lade dine medarbejdere selv udvælge deres gaver. På den måde er du garanteret fuld tilfredshed – og at din medarbejdere kan bruge deres firmajulegaver.

Hvordan giver jeg mine ansatte firmajulegaver i 2021?

En måde hvorpå du kan lade dine ansatte vælge deres firmajulegaver selv er med et generisk gavekort. Men det kan godt virke lidt kedeligt og upersonligt. I stedet kan du gøre julegave indkøbet til en personlig oplevelse ved at bygge din egen online julegave shop. Dette kan du gøre hos Julefabrikken.

Når du bygger virksomhedens julegave shop hos Julefabrikken kan du selv vælge gave kategorier og prisklasser – og dine ansatte får adgang til shoppen ved hjælp af en særlig kode. Læs mere på julefabrikken.dk.

More articles