Bestil tid hos professionel akupunktør i Valby

09 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Rigtig mange danskere lider af hyppigt tilbagevendende hovedpine. Alle, som har prøvet at have hovedpine, ved hvor slemt og smertefuldt det er.

Foruden selve smerten byder en solid og gedigen hovedpine også på koncentrationsbesvær og udmattelse, som regel ledsaget af irritation og tendens til nedtrykthed. Derfor kan kronisk hovedpine, migræne, klyngehovedpine, Hortons hovedpine og tilbagevendende spændings relateret hovedpine være en pine og en plage – og faktisk direkte invaliderende for den det går ud over.

Slip af med hovedpinen ved hjælp af akupunktur

Mange former for hovedpine, for eksempel den type hovedpine som kommer af senfølger efter hjernerystelse eller piskesmæld skader, kan ikke behandles ved hjælp af traditionelle metoder som for eksempel massage eller kiropraktik. Disse behandlings former er simpelt hen for voldsomme, og kan i mange tilfælde gøre mere skade end gavn.

Akupunktør Valby

Lider du af hovedpine, kan du i stedet søge mod de blidere alternative behandlings former så som for eksempel akupunktur. Der er rigtig gode indikationer for akupunktur ved kronisk eller tilbagevendende hovedpine. Mange patienter, som døjer med en af de oven for nævnte lidelser, beretter om god omgående lindring samt generel bedring i tilstanden samt færre og mindre voldsomme anfald.

Samtidig nedbringes det medfølgende stress niveau hvilket i sig selv giver en stor lettelse. Og du kan opnå bedre afspænding samt en dybere nattesøvn hvis du vælger akupunktur som din behandling mod hovedpine.

Hvor kan jeg få den bedste akupunktør i Valby?

Bor du i hovedstadsområdet, for eksempel i København, i Valby eller på Frederiksberg, kan du altid booke tid til en professionel akupunktur behandling hos Akupunktur Klinik på Søndre Fasanvej. Hos Akupunktur Klinik finder du de dygtigste og mest veluddannede behandlere som står klar til at hjælpe dig af med smerter og spændinger. Klik ind og læs mere, og bestil tid til din første behandling med akupunktur, på aku-punkturklinik.dk

Flere Nyheder