Du kan sikre dig selv med en fremtidsfuldmagt

11 august 2020
Astrid Pedersen

Er du bekymret for hvem der skal træffe beslutninger på dine vegne når du selv engang mister evnen hertil? Så kan du overveje at få oprettet en såkaldt fremtidsfuldmagt.

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er et dokument som overdrager retten til at træffe beslutninger på dine vegne til en bestemt person – eller måske flere personer – som er angivet i fremtidsfuldmagten. Det kan være relevant for dig at oprette en fremtidsfuldmagt hvis du inden for en vis fremtid ikke vil være i stand til at tage vare på dig selv.

Det kan være at du lider af uhelbredelig sygdom som vil svække dine evner til at tale og handle på egen hånd. Med en fremtidsfuldmagt kan du sikre at du selv vælger hvem der skal fungere som værge for dig når du ikke længere selv er i stand hertil. Faktisk kan man sige at en fremtidsfuldmagt er en form for frivilligt indgået værgemål.

Hvad koster det at få lavet en fremtidsfuldmagt?

Hvis du leder efter den skarpeste fremtidsfuldmagt pris kan det godt betale sig at kigge på en online dokument service. Her vil du kunne finde standard formularer til oprettelse af fremtidsfuldmagt – og såfremt du står for at skulle oprette en helt standard fremtidsfuldmagt kan du med fordel benytte dig af en af disse, for eksempel Dokument24.

Kan jeg lave en fremtidsfuldmagt online?

Hos Dokument24 vil du kunne udfærdige en gyldig fremtidsfuldmagt som lever op til alle gældende krav og standarder. Da der er tale op en standard formular, som udfyldes online, er der her samtidig tale om en endog særdeles billig fremtidsfuldmagt.

Dokument24 står 100% inde for dokumentets gyldighed såfremt du selv sørger for at udfylde det korrekt, tinglyst efter de gældende forskrifter og underskrevet ved en notar.

Læs mere om hvordan man laver en fremtidsfuldmagt her.

Flere Nyheder