Effektiv og grundig gulvafslibning Brøndby ved erfaren gulvmand

28 August 2018
Astrid Pedersen

editorial

Trægulve, som hele deres liv igennem har modtaget passende vedligeholdende og plejende behandling, fremstår smukke og skinnende glatte i overfladen. Man kan tydeligt se, hvornår et trægulv er vedligeholdt, og beboerne har taget sig godt af det. Desværre ses det ofte, når man flytter ind i et nyt hus eller i en ny lejlighed, at de forrige beboere har ladet stå til alt for længe, og trægulvet derfor bærer mærker af slid.

Disse mærker er som oftest i form af slidspor, som fremkommer de steder, hvor gulvet bruges mest, for eksempel foran døre og andre indgangspartier samt rundt om spisebordet og ved diverse opbevarings møbler. Her slides gulvet hurtigere end det gør andre steder, og du vil tydeligt kunne se, hvordan støv og skidt nedfælder sig i træværkets fibre, de steder hvor det beskyttende lag af olie eller sæbe er slidt bort. Der vil fremkomme en grålig og mat film, som får gulvet til at synes snusket og snavset – og denne film kan hverken vaskes eller skrubbes bort.

Fjern misfarvninger, ridser og skrammer i dit trægulv med en gulvafslibning

Det samme gælder for de pletter, der fremkommer, der hvor der er spildt farvede væsker – for eksempel sodavand, saftevand, rødvin eller kaffe. Da væskerne opsuges af de tørre og porøse træværk, skal der krassere midler end en almindelig gulvvask til, førend de kan fjernes. Det er her, din professionelle gulvmand kommer ind i billedet. Med en grundig og effektiv gulvafslibning kan du nemlig, en gang for alle, komme af med de grimme pletter og skjolder, skrammer og ridser, samt misfarvninger fra nedtrådt skidt og støv og solfalming, som bleger træværket til en ucharmerende gullig nuance. En professionel gulvafsliber vil kunne genskabe dine smukke, ensartede trægulve, helt uden misfarvninger, skrammer og splinter. Og med den rette efterbehandling bliver dine gulve som en drøm at betræde og beskue.

Læs mere om gulvafslibning på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-broendby/

More articles