En grundig gulvslibning – ren forkælelse for dit trægulv

31 august 2018
Astrid Pedersen
En grundig gulvslibning - ren forkælelse for dit trægulv

Oplever du, at dit trægulv ikke længere er så smukt og regelmæssigt i overfladen længere? Bliver spildte væsker suget ned i gulvets overflade, og umulige at vaske af? Og er dit gulv før så kønne, lyse skær falmet til en grim gullig-grå tone, som får gulvet til at fremstå snavset, selv om du vasker det nok så ofte?

En grundig gulvslibning er den eneste redning for et slidt trægulv

Så skyldes det sandsynligvis, at dit trægulv er blevet så slidt, at den beskyttende film af eksempelvis olie eller sæbe er slidt af gulvets overflade. Dette betyder, at træværket bliver blottet, og træets overflade ikke længere er beskyttet mod udtørring og påvirkninger udefra. Det tørre, porøse trægulv er langt mere modtageligt over for spildte væsker, som vil opsuges i træets fibre, og således ikke kan tørres bort, som når træet er behørigt beskyttet. Og støv og snavs trædes nemmere ned i gulvet, og aflejres i den porøse overflade. Dette giver det snavsede look, som ikke kan fjernes ved en almindelig gulvvask, uanset hvor ofte du vasker og skurer og skrubber. Skaden er sket – og din eneste mulighed for at genskabe dit smukke, ensartede trægulv, er ved en grundig og effektiv gulvslibning.

Skal jeg vælge en professionel gulvmand til at udføre gulvslibning?

Umiddelbart er svaret ja. De færreste mennesker har de optimale forudsætninger for at opnå det smukkeste og mest holdbare resultat. En professionel fagperson med speciale i behandling af gulve vil have den nødvendige kompetence samt erfaring med slibning af gulve – herunder håndtering af det tunge maskineri. Din erfarne gulvmand vil kunne komme helt ud i krogene og langs panelerne. Med en dygtig gulvmand er du garanteret et jævnt afslebet gulv med en silkemat, ensartet overflade, samt den bedst egnede efterbehandling til netop dit trægulv. Du kan blive klogere på professionel gulvslibning her

Flere Nyheder