Et malerfirma i Slangerup genererer mere salg på denne måde

05 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Man siger som bekendt, at det kun er fantasien, der sætter grænserne, men ofte har man også brug for lidt inspiration til at kunne tænke sig til det, man gerne vil forestille sig.

Dette kan man gøre ved hjælp fra alt med, at man kommer ud i verden og ser sig omkring og får nye inspirationskilder til at kunne tænke ud af boksen.

Andre skal måske bruge en sparringspartner, venner eller nogle andre mennesker til at give en nogle inputs til at se for sig, hvad man gerne vil skabe.

Noget af det bedste er dog, hvis man har noget visuelt at forholde sig til, så man bedre kan se, hvad man har med at gøre, og hvad der eventuelt kan være med til at sætte rammerne for en.

Et eksempel kunne jo være, at man gerne vil have malet om i ens hjem, men man kan ikke se for sig, hvad der findes af farver eller forestille sig, hvad man kan få lavet, men man har allerede bestemt sig for, at man vil bruge ens malerfirma i Slangerup i form af dem her: https://malerkanonen.dk/malerfirma-slangerup/

Nu om dage er det jo meget begrænset, hvordan man kan lave opsøgende salg, og det svære er jo at fange potentielle kunder, når de er kommet dertil, hvor de har besluttet sig for, at der skal males (om) derhjemme.

Måske besøger de ens butik, hvor man kan komme med forslag, men har man ikke sådan en, så kigger de måske mere på nettet.

Køber de så noget hos en, som måske skal gøre det ud for en prøve eller søger henvendelser angående, hvordan arbejdet skal laves, så er det her, man slår til.

Ved den givne faktura kan man lægge en brochure til inspiration, og hvis man henvender sig digitalt, så skal man have sådan en kopi liggende digitalt, så man kan sende den via mail for eksempel.

Flere Nyheder