Få Danmarks bedste parkeringsservice

10 August 2021
Astrid Pedersen

Er du led og ked af klager fra beboere eller medarbejdere som konstant oplever at deres parkeringspladser er optaget af fremmede biler? Så bør du tage kontakt til et parkeringsselskab med henblik på en aftale om parkeringsservice.

Hvad er parkeringsservice?

Parkeringsservice er en samlet betegnelse for ydelser som skal forhindre uvedkommende og hensynsløs parkering.

Som administrator for private parkeringspladser kan du få glæde af parkeringsservice når du ønsker at dæmme op for den tilstrømning af udefra kommende biler som optager pladserne til gene for disses retmæssige indehavere. Dermed vil du samtidig slippe for selv at skulle agre parkeringsvagt og bruge tid på denne opgave.

Du vil kunne få hjælp til skiltning og andre forebyggende tiltag. Og du vil altid kunne stole på at dit parkeringsselskab kan hjælpe dig til den optimale løsning på dine parkerings problemer.

Hvordan fungerer parkeringsservice?

Når du bliver kunde hos et professionelt parkeringsfirma som for eksempel UnoPark vil du få tilbudt en aftale om parkeringsservice som matcher dine parkeringspladser.

Afhængig af parkeringspladsernes beskaffenhed, størrelse og udformning kan UnoPark sammensætte et unikt tilbud på parkeringsservice som tager højde for dine præferencer.

Har du for eksempel ikke mulighed for at afspærre dine parkeringspladser, og dermed kunne implementere adgangskontrol med bomme eller pullerter, vil en aftale om parkeringsservice typisk indeholde parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved trænede parkeringsvagter.

UnoPark vil forestå behørig skiltning og samtidig hjælpe med at inddrive skyldige beløb fra eventuelle parkeringsbøder. Og du får selvfølgelig fuld medbestemmelse over hvorledes parkeringskontrol skal udføres på dine parkeringspladser.

Få den bedste parkeringsservice med UnoPark

UnoPark er blandt de mest velrenommerede parkeringsfirmaer i Danmark. Som kunde hos UnoPark får du en service som på én og samme tid er personlig og professionel. En parkeringsløsning fra UnoPark bygger på et fleksibelt aftale grundlag hvilet gør det nemt for dig at skifte parkeringsservice elementer ud, skulle dine behov ændre sig.

Læs mere på unopark.dk

More articles