Få mere ud af dit rum med skillevægge

05 November 2021
Steffen Hansen

editorial

Hvis du har et stort rum, hvor du skal have indrettet det mere funktionelt og smart, så kan du overveje skillevægge. Det er en effektiv måde at inddele rummet i, så det fremstår mere velovervejet og smart. Læs med her, om hvordan du kan bruge skillevægge i dit hjem eller på arbejdspladsen. 

 

 

1. Få indrettet dit kontor mere smart

Hvis du har et stort kontorområde, hvor du gerne vil have forskellige øer til dine medarbejderes arbejdsfunktioner, så kan du overveje skillevægge. Her kan du få placeret dine medarbejdere i de forskellige funktioner, som de har, i rummet med skillevægge. Hvis du har en marketingafdeling, så kan de sidde sammen, og her kan en skillevæg dele dem med regnskabsafdelingen. På denne måde kan du få mere udnytte af rummet, så det fungerer bedre og det ser mere indbydende og funktionelt ud. 

 

2. Lav et hjemmekontor

Hvis du har en stor stue eller et andet rum, som du kan omdanne til et hjemmekontor, skal du overveje at indrette det med skillevægge. En skillevæg vil få området til at føles mere funktionelt og indbydende med sin visuelle appel af at opdele rummet med en del fra en anden. Plus, når du tilføjer i skriveborde og stole, kan du virkelig gøre rummet flot at se på.

 

3. Isolér et rum med skillevægge

Hvis du har et studieområde, der skal være mere funktionelt og føles som et eget rum, kan du overveje at bruge skillevægge. Det vil gøre det til et meget mere uafhængigt område, der føles godt og ser godt ud på en gang. Du kan endda bruge skillevægge til at isolere rummet, så det føles som sit eget rum. Der findes en række løsninger til skillevægge, og du kan heriblandt også finde skillevægselementer. Her kan du f.eks. søge på “skillevægselementer” på Google, og se hvem, der forhandler dette.

More articles