Facaderens i Kolind

08 januar 2022
Agner Clausen

advertorial

Er din facade træt og snavset? Det er ofte det første indtryk folk får, når de kommer på besøg. En snavset grøn-brun facade efterlader et rigtig kedeligt indtryk, ligesom en uklippet plæne eller knækkede fliser. Men sådan behøver det ikke at være. Lej en fagmand, som er specialiseret i facaderens. Leder du efter facaderens i Kolind, kan Rensdjurs klart anbefales. Rensdjurs tilbyder effektiv rensning af din facade med miljøgodkendte produkter, og de bruger professionelt højtryksudstyr.

Hvordan foregår facaderens?

Processen består af tre trin. For det første algebehandling for at undgå, at algerne med det samme kommer tilbage. Algebehandling fjerner effektivt svamp, mos og andet der vokser på taget. Det mindsker risikoen for frostskader, da mos og alger og lignende holder på fugten. Herefter renses facaden. Til sidst bliver overfladen imprægneret, så at mos, alger og skidt har svært ved at sætte sig fast igen. Algebehandling og imprægnering forebygger effektivt, at algerne komme igen.

image

Rensdjurs – facaderens i Kolind

Med en abonnementsordning hos Rensdjur behøver du aldrig bekymre dig om en snavset facade. Det anbefales, at man får behandlet facaden hvert eller hvertandet år. Lav en fast aftale en gang om året og få en gratis vinduesvask hver gang Rensdjurs renser din facade!

Der er mange gode grunde til at vælge netop Rensdjurs. Rensdjurs lægger meget vægt på, at du skal føle dig tryg. De ser det som en tillidssag, at du lader dem komme ind på din grund og i visse tilfælde ind i dit hus. Virksomheden 100 % dansk. Du risikerer således ikke sprogforbistring. Alle Rensdjurs medarbejder taler dansk og har ren straffeattest. Desuden er det altid den samme medarbejder, som kommer ud til dig, for at du skal føle dig tryg. Rensdjurs giver 100% tilfredshedsgaranti. Rensdjurs er først tilfreds, når kunden er tilfreds. 

Rensdjurs tilbyder også mange andre services foruden facaderens. Blandt andet tilbyder de også fliserens, vinduespudsning, solcellevask og bilvask.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Flere Nyheder