Fiks din egen iphone 11 skærm

27 september 2021
Christina Dueholt

En ødelagt skærm er aldrig sjov

Der er ingen tvivl om, at hvis ens iphone skærm går i stykker, er der mange ting, som du vil opleve ikke fungerer. Det kan både være at ridsen er så dyb, at noget af skærmen ikke fungerer, det kan også være, at du oftest finder glasskår i din lomme. Ja, der kan faktisk være mange ting i vejen.

Af samme årsag, kan det også være, at du skal overveje, om du bør få den udskiftet og ikke gå og vente på, at skærmen går mere i stykker. Men vi kender det jo selv – for der er ingen tvivl om, at en reparation hos en iphone forhandler kan ende med at koste dig rigtig, rigtig dyrt.

Men derfor er det heldigt, at det faktisk ikke ser værre ud end det er – eller sværere for den sags skyld. Tværtimod. Du kan faktisk fikse din iphone skærm selv.

Vær din egen handy(wo)man

På forskellige websites, vil du faktisk kunne finde alt det udstyr, du har brug for, for selv at kunne udskifte din iphone skærm. Et godt sted at starte kunne for eksempel være selve skærmen, værktøjet og dernæst noget skræm beskyttelse, så din skærm ikke bliver ved med at gå i stykker. 

En iphone 11 skærm kommer i mange varianter, men hvis du ønsker det bedste af det bedste, er det selvfølgelig vigtigt, at du tager en skærm af 100% original kvalitet og ikke kun OEM kvalitet.

Dernæst skal du også huske at købe skærmtape, som vil hjælpe dig med at opsætte skærmen – og vupti. Så er du good to go. Du vil oftest også kunne finde råd og vejledning på de forskellige hjemmesider, så du er bedst klædt på til seancen. 

Ligeså let det er at smadre skærmen – ligeså let er det nu at fikse den igen!

Flere Nyheder

26. oktober 2023

Soveposer