Find godkendte oppustelige redningsveste i solid kvalitet online

24 September 2020
Astrid Pedersen

Som båd ejer er du sikkert bekendt med reglen om at der om bord på en båd skal forefindes et antal redningsveste som minimum svarende til antallet af mennesker om bord. Samtidig skal redningsvestene være type godkendte efter en af standarderne SOLAS, CE eller DVN.

Vestene skal desuden passe til hver enkelt persons vægt. Det betyder at har du børn med om bord skal du også være i besiddelse af børne redningsveste. Og er børnene vokset siden sidste sommers sejlads er det en god idé at tjekke op på størrelsen af disse veste.

Brug redningsvest på åbent vand – for en sikkerheds skyld

Selv om det kan virke træls anbefales det at alle besætningens medlemmer – dyr inklusive – er iført redningsveste når båden befinder sig på det åbne vand. Selv om der er havblik ved man aldrig hvad der kan ske. Og i tilfælde af mand over bord eller skibbrud vil den rette redningsvest kunne betyde forskellen på liv eller død.

Mobilitet og komfort med en oppustelig redningsvest

Måske mindes du barndommens tunge og besværlige redningsveste som begrænsede bevægelses friheden og hurtigt kunne blive varme og ubehagelige. Men disse kan meget vel vise sig at være en saga blott. Med en oppustelig redningsvest kan du nemlig få din fulde bevægelses frihed samtidig med at du er effektivt beskyttet.

En oppustelig redningsvest består af et seletøj som du kan være iført og samtidig udfolde dig frit idet der ikke er nogen faste flyde elementer til stede i ”vesten”. I en nødsituation vil din oppustelige redningsvest selv fylde de indbyggede stof poser med luft i en rækkefølge som sikrer at du altid vender ansigtet opad. Skulle dette ikke virke findes der en nødsnor som sætter oppustningen i gang.

Du kan læse mere, og bestille oppustelige redningsveste til hele familien, på Bådbiksens hjemmesiden baadbiksen.dk

More articles