Flere og flere virksomheder gør brug af 3D printere

20 January 2020
Frederik Mikkelsen
Flere og flere virksomheder gør brug af 3D printere

De fleste har hørt om 3D printere. Dengang det kom frem for flere år siden, der var det ikke særlig mange virksomheder eller privatpersoner, der havde råd til en 3D printer, da de var dyre. I dag er prisen faldet drastisk. Så meget, at flere og flere privatpersoner er begyndt at købe dem.

3D metal printning

Førhen var det populært at printe ting i plast, men de seneste par år er det blevet populært at printe ting i metal. Ved at printe ting i metal, så kan flere af tingene bedre holde og bedre fungerer. Fx fungerer et værktøj som en skruetrækker bedre i metal end i plastik.

Flere og flere firmaer har fået øjnene op for 3D printere i metal, da de dermed kan lave fx deres egne reservedele.

 

Det bliver 3D printere brugt til

Flere og flere brancher er begyndt at gøre brug af 3D printere. Det har blandt andet noget at gøre med, at prisen på printerne er faldet. Men samtidig er det praktisk at kunne lave sine egne reservedele. Fx er flere værksteder og bilforhandlere begyndt at lave små reservedele ved hjælp af en 3D printer.

Der er også begyndt at blive lavet proteser til mennesker ved brug af en 3D printer.

Derudover laver firmaer også ting såsom mobilcovers, smykker og skaller til høreapparater.

Hos private bliver der fx lavet blyanter, vaser og køkkengrej.

Fx er der blevet lavet en rigtig sejlbåd ved brug af en 3D printer. Den artikel kan du læse lige her.

Godt læsestof

Hvis du godt kan lide at holde dig opdateret med, hvad der foregår i erhvervsbranchen, så er hjemmesiden Bizbiz.dk en rigtig god hjemmeside. De skriver om en masse forskelligt indenfor erhvervsbranchen. Det er dog ikke kun virksomhederne, der kan drage nytte af deres artikler. Privatpersoner kan også gøre brug af de ting, som de skriver om.

More articles