Fordyb dig og bliv klog på husblog.dk

06 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Vores forældres generation kunne godt lide fysiske bøger, mens vores generation har fået så travlt, at vi er nødt til at få folk til at læse bøger højt for os via lydbøger, som var vi små børn.

Vi mangler tiden til at sætte os ned og blive klog på et emne og blive beriget på tilværelsen, som man gjorde før i tiden, hvor man gik i detaljer med ting, spolede frem og tilbage, bladrede videre og retur og nær- og genlæste mange afsnit for at være sikker på, at man havde forstået tingene.

Lad dog disse to generationer mødes ved at læse noget, som man kan gøre på farten, men hvor man ikke skal tynges ned af en tung bog: læs en indholdsrig blog!

I den forbindelse anbefaler vi Husblog.dk, hvor du ikke alene kan læse om flere forskellige delemner under samme hovedemne, men hvor du også kan lære praktiske ting.

Få omsat den viden til noget brugbart

Skulle man tidligere ændre noget ved ens hjem, så måtte man ty til ens intuition, og gik det helt galt, måtte man søge hjælp i ens lokalområde; og endte man med at kuldsejle fuldstændig, så måtte man slå op i telefonbogen og søge professionel hjælp.

Desværre var den hjælp meget begrænset, og skulle man bruge assistance i weekenden, på helligdage eller om aftenen, så var det sjældent, at man havde heldet med sig, og så måtte man vente – men det gad man ikke!

Selv sådan noget med at finde inspiration til indretning og forandring i ens hjem måtte man abonnere på magasiner for at læse om nye strømninger; den slags er nu om dage næsten blevet gammeldags, når den nyeste udgave af et magasin så udkommer.

Ellers måtte man bare være heldig, hvis man blev inspireret, mens man mindst ventede dette.

Alt dette – med at blive klog og finde inspiration – kan du finde på den nævnte blog; husblog.dk. 

Flere Nyheder