Frisk badeværelset op med emaljering af badekar

Frisk badeværelset op med emaljering af badekar

Dit badekar udgør, såfremt dette er intakt og uden større skader, et ubetinget aktiv for din bolig i forbindelse med salg. Står du således for at skulle sælge dit hus eller din lejlighed, er du heldigt stillet, hvis du kan præsentere et stort, lækkert badekar i dit badeværelse. Men som så mange andre features ved en ejendom, er det vigtigt, at badekarret er i tip top stand. Ellers vil det have den modsatte effekt – potentielle købere vil kigge på dit slidte, grimme badekar med alle de frastødende pletter, og udelukkende se den udgift, der er forbundet med at skifte det ud.

Frisk badekarret op med en emaljering

Et badekar, hvis emalje er slidt, fremstår ganske rigtigt ikke hverken charmerende eller indbydende – og da slet ikke hygiejnisk. Pletter, rande og skjolder fra aflejret kalk, okker og sæbe rester udgør prima vækst betingelser for diverse sundhedsskadelige mikroorganismer. Dit badekar kan, med andre ord, være en ”ren” bakteriebombe.

Du behøver dog ikke bekymre dig om hvorvidt du selv bør skaffe dig af med det gamle badekar. Det er nemlig sjældent nødvendigt. De oven for nævnte misfarvninger samt overfladiske ridser i emaljen lader sig nemlig som oftest fjerne ved en emaljering. Og en sådan kan erhverves formedelst et langt mindre beløb, end det vil koste at skifte hele badekarret ud.

Ved emaljering af badekar slibes de grimme misfarvninger og ridser bort, således at badekarret bliver ensartet i overfladen. Hernæst påføres en 2 komposit emaljering bestående af akryl og uretan, som giver en blank og skinnende overflade. Slut resultatet ved emaljering af badekar er ikke til at tage fejl af. Dit badekar kommer til at fremstå som nyt, og dine potentielle købere vil atter forbinde badekarret med luksus og wellness.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering af badekar, kan du med fordel kigge forbi emaljering-af-badekar.dk