Haveservice – Gør naboerne misundelige

30 November 2021
Athene Eriksen

editorial

Haveservice – Får dit hjem til at stråle 

Med alle de skiftende årstider og vejrforhold vi har i Danmark, vil dette over årenes løb sætte sit præg på vores hjem. De må klare både efterårets og vinterens regn, sne og blæst, hvilket vil give fugt til både fliser og tag. Lige såvel må de stå model til forårets og sommerens varme, sol og blomstrende planter. Hvilket naturligvis er skønt, men kan resultere i plantevækst, som springer frem på uønskede steder. Derfor er det en god idé, for både aktuel forskønnelse og præventiv bevarelse af vores ejendom og udendørsarealer, at få dette ordnet fra tid til anden. En flise- eller tagrens kan for eksempel gøre underværker, for fremtoningen af din bolig 

Hvad kan jeg forvente af resultaterne? 

Du kan forvente resultater, der er intet mindre end enestående. Eksempelvis vores fliser, vil som følge af de skiftende årstider og regelmæssig betrædning, modtage skidt, snavs, mos og alger over tid, hvilket kan få de omkringliggende områder til vores  hus, til at se gamle og slidte ud. Med højprofessionelt maskineri og udstyr, vil disse blive renset og gjort som nye og dette på rekordtid. Er det derimod dit tag der trænger til en overhaling, så kan dette også nemt klares og til en betydeligt bedre pris, end prisen på udskiftning af dine tagsten. Efter rensningen vil du også have muligheden for at få givet dette et lag tagmaling, så dette vil fremstå som komplet renoveret efterfølgende. 

image

Få bemærkelsesværdige resultater og spar penge i processen 

Giv dit hjem de bedste forudsætninger, for at holde sig smukt og intakt i mange år, ved at få foretaget en jævnlig rensning, af dine ydre arealer. Hvis naboerne bliver lidt jaloux, er dette blot en sidegevinst. 

Gør haven sommerklar i samarbejde med dine foretrukne samarbejdspartner og lad dit hjem stråle

More articles