Her finder du et prisbilligt webhotel til din hjemmeside

11 November 2021
Silje Hansen

editorial

Hvis du er i gang med at lave en ny hjemmeside eller en webshop kommer du med sikkerhed til at støde på et webhotel. Et webhotel er et sted i skyen, hvor du har mulighed for at uploade alle dine filer til din hjemmeside. Et webhotel er forbundet til internettet, og du kan derfra pege dit hjemmesidedesign til den URL som du har købt. 

Når du har et webhotel, er der mulighed for at uploade filer til hjemmesiden, e-mail konti og domænet. Du har dermed alt samlet som er med til at holde din hjemmeside eller webshop kørende, når man søger efter den online.

image

Hvilket webhotel skal du vælge?

Hvis du er i markedet for at finde et webhotel, kan vi hjælpe dig lidt på vej. Uanset om det er første gang du laver en hjemmeside eller du har erfaring med andre hjemmesider, er det nødvendigt at have et webhotel. Uden et webhotel, vil du ikke kunne gøre din hjemmeside eller webshop synlig for andre.

Her er der forskellige pakker og løsninger du kan vælge mellem. Her er det din opgave at finde ud af, hvor meget plads du skal bruge til at uploade hele designet til din hjemmeside eller webshop. Her kan der også være forskel på pakkerne alt efter, hvor mange e-mails du skal bruge.

Derfor skal du vælge Simply.com

Simply.com er en af de førende virksomheder der tilbyder hosting til alle typer af virksomheder. Her kan du vælge webhotel til billige priser. De har forskellige pakker til dig både helt nystartede virksomheder til større etablerede virksomheder. Her er det din opgave at finde den pakke som passer til dit behov. De tilbyder altid ubegrænsede mailkonto og båndbredde, så det er du sikker på få uanset hvilket webhotel du vælger til din hjemmeside. Se deres muligheder for valg af webhotel her.

More articles