Hvilke sportshold har lavet snapbacks?

26 August 2021
Steffen Hansen

Hvis man går op i basketball eller andre sportsgrene, som er store i USA, så har man med garanti set snapbacks, som kommer med de store holds logoer.

Basketball hold

Er man vild med basketball, så skal man have sig en snapback fra sit favorit hold. Det er muligt at få en snapback med Lakers logoet på, en cap som er lavet i holdets farver, altså lilla og gul. Er man mere til Nets eller Celtics, så kan man også få en kasket med deres logo på. Det er de selvsamme designs, som på de kasketter spillerne går med.

Hvis man er mere til college basketball, så er det også muligt at finde kasketter, som hører til de forskellige colleges. Det er her de samme kasketter, som spillerne vælger, når de vælger hvilken skole de ønsker at repræsentere.

NFL hold

Amerikansk fodbold er den største sport overhovedet i USA. En sport som hvert år har en NFL turnering, hvor det bedste hold overhovedet kåres for året, spillerne får store summer og stadions bliver fyldt. Hvis man går lidt op i Amerikansk fodbold, så ved man også, at der er mulighed for at få en kasket fra de forskellige hold.

Det kan være en kasket med Raiders logo, en kasket med Minnesota Vikings, som man også kender fra serien How I met Your Mother. Er man mere til Seattle Seahawks eller New England Patriots, er disse selvfølgelig også en mulighed.

Det koster de

På baggrund af, at kasketterne repræsenterer de forskellige hold, så er de typisk også dyrere, end hvis man skal have en plain kasket uden et logo på. Derfor skal man forvente at komme af med mellem 300 til 700kr, alt afhængig af hvilken kasket det er, og hvilket hold den repræsenterer.

Vil du finde en kasket, som repræsenterer dit yndlingshold, så kan du finde en hos high5shop, hvor de har et stort udvalg af caps! Find dem her: https://high5shop.dk/collections/caps

More articles