Kjoler til fest og egen-pynt

11 December 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Hvorfor egentlig kun tage en kjole på, når man skal til fest eller være selskabelig?

Hvorfor kan man ikke tage en kjole på, bare fordi man har lyst til det og gerne vil tage sig godt ud for ens egen skyld?

Vi skriver det her indlæg for at nedbryde nogle fordomme og slet og slet ændre på en indgroet opfattelse af, hvordan og hvornår man må tage en flot kjole på.

Måske vil du indvende, at man da sagtens kan tage en pæn kjole på, når man skal på arbejde eller gå en tur, men så tager man jo netop kjolen på for andres skyld enten direkte eller indirekte.

Vi mener ganske enkelt, at man sagtens kan komme hjem fra arbejde og iføre sig en betagende kjole alene af den grund, at man gerne vil tage sig godt ud for den person, der altid helst skal være ens bedste ven: en selv.

Det er nemlig altid sig selv, man skal forkæle først, og man skal slet ikke kimse ad den positive påvirkning, det kan have på ens personlige psyke, når man siger til sig selv, at man fortjener at være iført noget pænt tøj alene af den grund, at man gerne vil tage sig pæn ud for sig selv.

Det er beviseligt, at positiv påvirkning med behagelig opfattelse og søde gestusser og tiltag overfor en selv i længden kan være med til at påvirke en i en positiv retning og indlejre sig som en dejlig selvopfattelse.

Og for piger hænger dette ofte sammen med at have en pæn kjole på, og en flot kjole, der gør hele ens krop smuk, kunne blandt andet være en King Louie-kjole fra Superlove.dk.

Se det store udvalg af King Louie kjoler her.

Så ved du, hvad du skal vælge fra garderoben næste gang, du skal forkæle dig selv – for din egen skyld.

More articles

14. March 2024

Parkeringsselskab