Klarfonster.se – spar penge på dine hoveddør ved at montere selv

04 October 2022
Camilla Sørensen

Der er ingen tvivl om det – en ny hoveddør kan virkelig forbedre udseendet af dit hjem. Og hvis du køber den på nettet, kan du spare penge ved at montere døren selv.

Ved du ikke, hvor du skal købe hoveddøren henne? Vi anbefaler klarfonster.se – de fremstiller døre efter mål på deres egen fabrik i Estland, og de anvender udelukkende langsomt voksende estisk fyr. Men ikke nok med det – de bruger også kun træ fra FSC-certificerede leverandører.

Kort sagt kan du altså være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der passer perfekt til dit hjems dimensioner, både udefra og indefra. Og hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, tilbyder Klarfönster i øvrigt både prismatch og ti års garanti.

Og det er jo alt sammen meget godt – men hvordan finder du den helt rigtige hoveddør.

Ytterdörrar

Hvilken dør skal du vælge?

Der er et par ting, du bør tage hensyn til, når du vælger en ny hoveddør:

– Materialet – træ, uPVC eller komposit?

– Farven – hvid, sort eller noget helt andet?

– Størrelsen – har du brug for en standardstørrelse eller noget skræddersyet?

– Eventuelt glas – er et farvet glaspanel for eksempel noget, der ville passe til dit hjem?

Der er naturligvis ikke noget rigtigt eller forkert svar på disse spørgsmål. Det hele afhænger af din personlige smag og stilen i dit hjem. Men når du har besluttet dig for den perfekte hoveddør til dig, så gå over på klarfonster.se og bestil den i dag! Du vil ikke fortryde det.

Du kan sagtens selv montere døren

Er du nervøs for, om det er svært at montere en dør på egen hånd? Det behøver du ikke at være –det er langt nemmere, end du forestiller dig. Og du kan jo altid få hjælp af en god ven.

More articles