Køb din nye bil brugt

14 December 2019
Frederik Mikkelsen
image

Hvis du er på udkig efter en ny bil, så er der mange penge at spare, ved at købe den brugt. Brugte biler kan fås i alle kvaliteter lige fra tæt på fabriksny til gamle skrammelkasser samt alt midt i mellem.

Der er rigtig god økonomi i det for dig, ved at vælge en brugt bil. Du kan sagtens finde en god bil, som du kan køre i i flere år uden videre problemer. Der er jo heller ingen grund til, at du skal ud at optage et billån, for at få råd til en ny bil, som tilmed falder markant i værdi for hver kørte kilometer.

Find en god brugtvognsforhandler

Når du vil lede efter din nye brugte bil, så kan du enten vælge at købe den af en privat sælger, eller du kan købe den af en brugtvognsforhandler. Hvis du vælger en forhandler, så vil du ofte have en vis form for garanti med i købet, som er din sikring for, at bilen er i den aftalte stand. Den garanti har du ikke hos en privat. Tjek for eksempel autogenbrug, hvis du ønsker en troværdig brugtvognsforhandler. Det er vigtigt at du har en god mavefornemmelse, inden du vælger at købe bilen.

Gennemgå bilen inden køb

Hvis du alligevel ønsker at være helt sikker på kvaliteten, inden du køber, så vælg eventuelt at medbringe en uvildig fagperson til at gennemgå bilen for dig. Husk på, at selvom en fagperson siger god for bilen, så kan der stadig opstå noget uventet, som ingen kunne have forudset, men det er altid godt med kyndige øjne på varen, hvis du ikke selv besidder disse egenskaber.
Du kan få flere tips og vejledning i køb at brugte køretøjer på gearbloggen.dk, hvor der er mange gode råd at find og penge at spare hvis du vil investere tiden. 

More articles