Køb flere enslydende domæner og få dem til at pege på din hjemmeside

29 September 2021
Emilie Jacobsen

Hvis du har fundet frem til et rigtig godt domæne til din hjemmeside, er der måske andre, der vil sidde og ærgre sig over, at det ikke var dem, der fandt frem til domænet. I det tilfælde kan det være, at de vil prøve at kopiere dit domæne ved at vælge et, der ligger tæt op ad. Hvis folk så staver dit domæne forkert, eller de vælger den forkerte endelse, vil de altså havne på den anden hjemmeside og ikke din. Det er særligt noget, der vil ske, hvis du har en større hjemmeside. 

For at undgå at miste kunder eller læsere til andre hjemmesider er det en god ide, at du sørger for at registrere de domæner, der ligger tæt op ad dit. Det kan både være med andre endelser og domæner, der lyder som dit, men måske staves på en anden måde. Du kan få alle domænerne til at føre til din hjemmeside. Det giver dig også en fordel i forhold til, hvis dine kunder skriver domænet forkert. 

Få overblik over ledige domæner på god hjemmeside

Når du er i gang med at lede efter ledige domæner, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på hjemmesiden ledigedomæner.dk. Det er en stor hjemmeside, hvor de har en omfattende guide til, hvordan du kan vælge det helt rette domæne. Det vil derfor være oplagt for dig at kigge nærmere på dem. 

Udover hjælp til at finde det rette domæne kan du også få hjælp til at vælge det rette webhotel. Webhotellet er der, hvor din hjemmeside skal ligge. Det er det, der gør det muligt for din hjemmeside at være på nettet. Fordi du ikke kommer udenom at have et webhotel, er der mange, der vælger at købe webhotel, samtidig med at de køber domæne. Dermed sparer de noget tid og kan hurtigere komme i gang. 

More articles