Lad din tandlæge hjælpe med din tandsundhed

18 marts 2021
Astrid Pedersen

Du bør gå til tandlæge mindst en gang om året for at få dine tænder og dit tandkød renset og tjekket. Og her er det en god idé at vælge en tandlæge tæt på din bopæl.

Tandlæge Ulf Kretzschmer – din lokale tandlæge i Bramming

Hvis du er bosat på Bramming eller Esbjerg kanten er det oplagt at vælge Tandlæge Ulf Kretzschmer som din nye faste tandlæge. Tandlæge Ulf Kretzschmer er nemlig blandt de mere velrenommerede tandlæge klinikker på Bramming egnen, og er med sin centrale placering i hjertet af Bramming nem at komme til med såvel egen bil som på cykel eller gåben, eller med offentlig transport.

Når du vælger Tandlæge Ulf Kretzschmer som din tandlæge i Bramming er du garanteret en service minded behandling som på én og samme tid er personlig og professionel. Du vil få en behandling som tager udgangspunkt i dine tænders tilstand og beskaffenhed og i dine individuelle ønsker og præferencer.

Du vil opleve lydhørhed og forståelse i forbindelse med såvel undersøgelse som behandling. Dette betyder at du, såfremt du lider af tandlægeskræk, ikke skal være bange for at dette er en hindring i forhold til dit behandlings forløb. Du skal blot sørge for at orientere tandlægen herom i forbindelse med booking af tid til undersøgelse eller behandling. Så vil der blive sat ekstra tid af til dig og tandlægen vil være særligt opmærksom på din tilstand. På den måde kan du selv styre slagets gang, og undersøgelse eller behandling vil foregå i dit tempo.

Tandlæge Ulf Kretzschmer tilbyder alle de gængse former for tandlæge behandling så som tandrensning og eftersyn, rodbehandling og parodontose behandling, udtrækning af tænder, lapning af huller i tænderne, tilpasning af krone, og isættelse af tandimplantat. Du kan altid kontakte Tandlæge Ulf Kretzschmer for en snak om dit behov for tandlæge behandling via hjemmesiden tanddoctor.dk

Flere Nyheder