Lav nemt en fantatisk fotobog

19 februar 2019
Tina Høy
Lav nemt en fantatisk fotobog

Har du prøvet at lave en fotobog online? Der er én ting, der er helt sikkert, og det er, at du bliver så glad, når du modtager din egen personlige fotobog. Du kan lave den til dig selv og familien, f.eks. billeder til minde om år 2018, de små og store begivenheder, I har oplevet i året, der gik. Måske er du blevet gift og vil lave en flot bog fra brylluppet? Eller dig og familien eller veninden/vennen var på en fantastisk rejse og vil lave et fotoalbum over turen, hvor I skriver tekster ud for billederne, så I kan huske, hvor I var.

Den bedste gaveidé

En fotobog er også alletiders gave. Hvis du har masser af billeder af de søde børnebørn, vil det være en skøn gave at udvælge de bedste billeder, måske i forskellige situationer og med andre familiemedlemmer, og lave en flot bog, de vil kigge i igen og igen. Og det vil deres forældre også. For kigger man egentlig lige så meget på de digitale billeder på computeren?

Hvis I har været til polterabend med veninden eller venner og snart skal til bryllup, er det også en god idé at lave en bog om polterabenden og give den som gave til brylluppet. 

Inspiration og hjælp

På dinfotobog.dk kan du blive inspireret til, hvordan du laver en fotobog, og hvad den kan indeholde. Der er f.eks. temaer som Barnets første skridt. Og der forklares, at det er flot at indsætte forskellige antal billeder på siderne. Selv om du ikke er så ferm med en computer, er det nemt at lave bogen, da du blot gør, som dinfotobog.dk beder om ét skridt af gangen. Du kan også se video-guides, så du kan lave den perfekte bog. Du kan vælge mellem at lave en smuk og holdbar hardcover fotobog, vægkalender, og et hæfte. 

Kunder har bl.a. udtalt på Trustpilot, at dinfotobog.dk gav hurtig ekspedition, og at det er nemt at lave fotobogen.

Flere Nyheder