Lufthæveboring hjælper i udsatte områder

30 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Lufthæveboring hjælper i udsatte områder

Hvad er det nu et gammelt mundheld siger: giv en mand en fisk, og han har mad til en dag; men lær samme mand at fiske, så kan han forsørge sig selv resten af livet.

På samme måde kan dette overføres til, at hvis man giver en person noget vand, så kan han slukke tørsten med det samme; men hvis man konstruerer en brønd og lærer vedkommende at bruge den, så skulle der gerne være vand at hente i lang tid, så længe der er en vandkilde til det.

Derfor kan det være, man skal tage fat i a-hoejfeldt.dk til at hjælpe med at opføre en brønd med for eksempel en metode som lufthæveboring eller for den sags skyld med en anden metode til at bore en brønd.

Nu spørger du så måske, hvor den slags skulle ske henne, for i Danmark lægger vi da vandrør, og så stort er landet da ikke, at det ligefrem findes områder, hvor der ikke er adgang til vand via vandnettet, hvor der er lange tørkeperioder (det er trods alt DK, vi taler om), eller hvor folk er så nødstedte, at de decideret tørster.

Det er ganske klart, men det kan være, man som dansk firma har en aftale om at hjælpe i udlandet, hvor folk lider grundet hungersnød, borgerkrig, tørke eller lignende, hvorfor det kan være på sin plads at hyre netop dette danske brøndboringsfirma ind til at stå for at konstruere en brønd i dette område.

Om undergrunden så er sand, ler, jord eller noget andet, så har de megen erfaring med at lave brønde med de metoder og det udstyr, der egner sig til det, og det kan sagtens tænkes, at dette skal ske i udlandet.

Her er der ikke altid lagt vandrør ud på samme måde, så eneste adgang til vand er via en brønd.

Flere Nyheder