Maler i Ringsted – Når dit hjem trænger til en kærlig hånd

24 August 2020
Athene Eriksen

editorial

Vi leverer vores services til den kvalitetsbevidste kunde, som ønsker en fornyelse af deres hjem, udført af professionelle fagmænd. Vores vigtigste opgave er at du føler dig tryg igennem hele vores samarbejde og derfor er alle vores ansatte dygtige og erfarne malere, med mange års erfaring indenfor branchen. Ved “gør-det-selv”-projekter, kan der tit opstå komplikationer.

Disse vil ofte ende med et mindre end tilfredsstillende resultat, som vil skulle males over igen kort tid efter. Dette kan forlænge arbejdsprocessen og potentielt komme til at koste dig flere penge, på den lange bane. Da ingen af os er interesserede i at betale overpris, men stadig ønsker flotte og holdbare resultater af vores investeringer, har vi udviklet vores tilfredshedsgaranti. 

Maler i Ringsted: Godt håndværk og god service

Er du allerede endt ud i en “gør-det-selv”-katastrofe? Frygt ikke, vi har set det før og vi klarer arbejdet for dig. Vores tilfredshedsgaranti inkluderer 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi opkræver ikke betaling for arbejdet, før det er tilset og godkendt af dig.

På den måde, kan du altid føle dig sikker hos os. Da vi har en stærk tro på godt håndværk til gode priser, arbejder vi derfor heller ikke ud fra et fastlagt pris-system. Vi skræddersyer alle vores tilbud specielt til dig, efter en indledende dialog, hvor vi når ind til kernen af hvad dit ønske er. Vi mener at kommunikation er nøglen til ethvert godt samarbejde og vi vil gerne overgå alle dine forventninger. Med vores unikke tilbud er du også sikret én samlet pris, hvis der er flere opgaver du ønsker at få udført og samtidig risikerer du ikke at betale overpris, ved mindre opgaver. 

Har du brug for en maler i Ringsted og ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud, på fornyelsen af dit hus/lejlighed/sommerhus? Er det tid til at få realiseret alle dine drømme om fornyelse og forandring? Så vil det være anbefalelsesværdigt at tage kontakt til Malerkanonen.

More articles