Med epoxy maling får du en slidstærk overflade, der kan holde i mange år

22 June 2022
Kamilla Sonne

editorial

Er det tid til at male dit gulv? Så er det måske værd at kende til muligheden for at bruge epoxy maling, alt efter hvilket gulv du har med at gøre.
For skal du til at male gulvet i et rum, hvor der er meget trafik, og hvor der stilles høje krav til gulvet, fx i dit køkken eller et atelier, så er epoxy maling et godt valg. Malingen er nemlig kendt for at hærde op og dermed skabe en slidstærk overflade, som er nem at vedligeholde og rengøre.

Selvom epoxy godt kan bruges på trægulve, er det især på beton, cement og klinkegulve, at det giver god mening at bruge.

Når du maler med epoxy maling, får du nemlig en flot og slidstærk overflade, som kan holde i mange år og til mange ting – lige fra maling og kemikalier på arbejdspladsen til gulvvarme samt fugt og vand i badeværelset.

epoxy maling

Sådan fungerer epoxy maling

Epoxy maling fungerer ved at skabe en hærdet og solid overflade, som er nem at rengøre og vedligeholde. Den kan modstå det meste, så man kan arbejde med god samvittighed og uden at bekymre sig om, hvorvidt gulvet nu kan holde til det.

Epoxy maling består af to komponenter, nemlig en base og en hærder. Når disse to komponenter kombineres, vil de begynde at hærde. Dermed får man den unikke, stærke overflade, som står i stærk kontrast til almindelig maling.

Derfor er det også vigtigt, at man arbejder hurtigt og får påført malingen inden for 1-2 timer efter, at man har blandet de to komponenter.

Gør dig selv en tjeneste

Hvad enten man er på arbejdspladsen eller i hjemmet, er det en stor befrielse ikke at skulle være opmærksom på og bekymret ofr gulvet hele tiden.

Dermed kan du gøre dig selv en tjeneste ved at påføre epoxy maling, da du så ikke behøver bekymre dig om gulvets tilstand i mange år.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

More articles