Overlad dit malerarbejde til lokalt malerfirma i Roskilde

26 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Trænger din bolig til en omgang med rulle og pensel? Så bør du alliere dig med en lokal maler.

Kan jeg spare penge på at male boligen selv?

Det er klart at der vil være penge at spare ved selv at forestå malerarbejdet. Men det er ikke det samme som at det ubetinget vil kunne betale sig.

Når du selv forestår maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i dine stuer og værelser betaler du nemlig først og fremmest med din tid. Du skal regne med at sætte mange dage – måske endda uger – af til dette projekt.

Du kommer til at arbejde nærmest fuld til med at male din bolig indvendig. I hvert fald hvis det skal gøres ordentligt, og resultatet skal være flot.

Alene de indledende øvelser i form af indkøb og afdækning af møbler, gulve og træværk kan sluge et par dages arbejde. Skal du fjerne gammelt væv eller tapet kan du roligt lægge en dag eller to oven i. Og er pudset i dårlig stand skal du afsætte tid til at reparere dette, eventuelt udføre en fuldspartling.

Der ud over skal du budgettere med forholdsvis store udgifter til malergrej og diverse materialer. Dette er langt fra nogen gratis omgang. Lægger man disse udgifter til dit forventede tidsforbrug vil det vise sig at det faktisk ikke kan betale sig for dig selv at male boligen. Og derfor bør du finde en dygtig lokal maler.

Hvor kan jeg finde en dygtig og billig maler i Roskilde?

Det kan sagtens lade sig gøre at finde en maler som kan forestå indvendig maling af boligen uden at det behøver at vælte dit budget. Du skal blot kontakte den lokale afdeling af det landsdækkende malerfirma Malerkanonen.

Malerkanonen – dit malerfirma i Roskilde

Klik ind på https://malerkanonen.dk/malerfirma-roskilde/ og få et skarpt tilbud på malerarbejde i Roskilde.

More articles