Skru låget på godt på din epoxy resin

25 May 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Det er altid en særlig fornemmelse, når man åbner en dunk med epoxy resin og sådan set også andre forskellige sager, som man får på dunk, flaske eller bøtte.

For man kan mærke, et låget er skruet ekstra hårdt på, så dunken har kunnet klare turen hele vejen fra fabrikken, hvor den blev fyldt op, videre til forsendelse, der kunne gå ud til en mellemmand måske, og så videre til et lager eller en butik, som der solgte fysisk og/eller online.

Og så er der jo bare lige den sidste rejse tilbage hjem til dig, hvorefter man kan åbne skruelåget og dufte det resin i en frisk dunk.

Men man skal huske at skrue det låg på igen, og det er der flere årsager til, som vi vil komme ind på i resten af denne artikel.

Har den udgave af epoxy resin, som du har fået, ikke et skruelåg, så gælder de samme årsager.

Epoxy Resin

Epoxy resin skal være så godt forseglet som muligt

For det første kan man komme til at spilde det, når man bærer det rundt, eller det kan flyde ud, hvis man selv eller en andet/noget andet vælter det.

Dette kan ske, om låget så er skruet meget på eller sidder løst, hvorfor det altid lige er smart at mærke efter og skrue til, når man skal lukke den helt.

Har man ikke styrken til det, så må man bede en anden om at gøre det.

Dette forhindrer også, at børn eller dyr kan komme i kontakt med det, og så kan omgivelserne heller ikke komme i spil med det sådan insekter og andet, der kunne finde på at kravle ned i dunken.

Så kan det blive lidt hård at åbne dunken igen senere, men så må man høre ad, om man kan få hjælp til det.

More articles