Tag et hurtigt nemt online lån

14 april 2020
Lotte Hindsberg
Tag et hurtigt nemt online lån

Der er i dag flere muligheder for at låne penge end tidligere. Før var det ofte kun muligt at låne penge i en almindelig bank men med internettet er der opstået mange nye muligheder. Der er groft inddelt 3 forskellige muligheder for at lån penge online. Du kan tage et kviklån, låne penge i mange butikker og det sidste nye er at mange selv små webshops tilbyder lån til brug i deres shop. 

Kvik- eller mikrolån

Kviklån eller mikrolån er nok den kendeste form for online lån. Det er lån, der ofte er kendetegnet ved at være små og med meget kort løbetid. De koster lidt mere end hvis man tager et lån i banken, men det skyldes at der ikke er et krav om sikkerhed og derfor er risikoen for onlinebanken højere. Der er imidlertid efterhånden en hård konkurrence til fordel for forbrugeren. 

Lån i butikken

Mange større supermarkeder eller indretningsbutikker tilbyder lån til køb i butikken. De har lavet en aftale med en onlinebank. Fordelen ved dette er at folk bruger pengene i butikken og butikken tjener penge på varen, samtidig med at banken tjener penge på lånet. Mange af denne type lån er rentefrie, hvilke reelt vil sige at det er et gratis lån, hvis man ser bort fra oprettelsesgebyret. Men det er vigtigt at overholde betingelserne ellers bliver det dyrt, da det er her banken tjener sine penge.

Lån i web-shops

Det nyeste sted hvor det er blevet muligt at låne penge er i web-shops. Firmaet bag har lavet en aftale med en onlinebank og det er muligt at låne penge til at bruge i shoppen og efterfølgende betale beløbet af. Det er muligt at betale selv meget små beløb af. Hvor det før kun har været store butikker, der har tilbudt lån er det idag også små webshops.

Flere Nyheder