Vælg den rigtige maling til din facade

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Når man skal have malet sin facade er det ikke altid lige til, man skal gøre sig nogle tanker om hvilken facade man har, og hvilke malinger der er den rigtige type maling til den specifikke væg. Derfor kan det være svært at finde ud af. I denne artikel vil vi prøve at vejlede dig til at finde ud af hvilke overvejelser du bør gøre dig inden du starter med at male din facade. 

Læs med her i artiklen for at finde ud af mere.

malerkanonen

Værd at vide, før man begynder at male sin facade

Det kan være en dårlig ide at male direkte på en blank murstensvæg. Årsagen er at teglstenen samt mørtelfugerne har forskellige egenskaber og forskellig sugeevne. Dette gælder i sær gamle teglstens huse som ikke er bygget eller beregnet til at bære et lag maling. På mure hvor fugerne er blevet trukket tilbage i forhold til stenene, hvilket de ofte er, så kan der opstå problemer i forhold til at der kan ophobe sig fugt i fugerne. Det kan være en årsag til at malingen skaller af. Hvis facaden ligger i plan med stenenes yderside, kan der i nogle tilfælde godt males, hvis muren er i god stand og der ikke er nogen fugtproblemer. Hvis man bor i en ny bolig, skal man dog være opmærksom på at garantien kan forsvinde hos nogen producenter, hvis der bliver malet udvendigt. Pudsede og tyndpudset facade (Vandskurede, filtsede m.m.) facader kan altid males hvis de altså er i god stand. Pudslaget skal kunne hænge sammen og sidde godt fast på murværket.

Kontakt en professionel

Hvis man ønsker at få malet sin facade kan det være en god ide at kontakte professionelle til at udføre arbejdet for en, såfremt at man ikke har forstand på det. Du kan kontakte en professionel via dette link: https://malerkanonen.dk/maler-jylland/

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

 

Flere Nyheder