Vælg et oversættelsesbureau til din virksomheds oversættelser

06 september 2018
Astrid Pedersen
image

Er du ansvarlig for kommunikationen i en virksomhed, som er parat til at ekspandere i nye territorier, eller skal dine produkter sælges i markeder uden for Danmark? Så har du brug for at få oversat og versioneret alt fra websites over marketing materiale til tekniske manualer samt kunde- og forhandlervilkår, og andet juridisk og fagspecifikt tungt materiale. Dette er en meget stor og vigtig opgave, som ikke bør undervurderes eller nedprioriteres – fejlagtig kommunikation kan medføre alvorlige konsekvenser, som du vil kunne undgå, hvis du fra begyndelsen satser på at anvende professionelle oversættere til disse opgaver.

Vælg et professionelt og alsidigt oversættelsesbureau, når dine oversættelser skal være korrekte

Hos eTranslate.dk finder du udelukkende professionelle oversættere, som har stor ekspertise inden for oversættelse og versionering af tekster. Hver enkelt oversætter har såvel branchekendskab inden for kundens forretning område samt en indgående forståelse af, hvilke typer tekster, som indgår i opgaven. Det er nok overflødigt at nævne, at oversættere hos eTranslate.dk samtidig har førstehånds kendskab til de sprog, mellem hvilke der skal oversættes.

Flere af de kompetente translatører er tosprogede eller har en kandidat grad med hovedfag i eksempelvis tysk, engelsk, fransk, spansk, portugisisk eller andre sprog. De fagspecialister, som er tilknyttet eTranslate.dk, oversætter udelukkende til egne modersmål – for den bedst forståelige oversættelse, og for et minimum af misforståelser og fejltolkninger. Dette betyder, at du er garanteret oversættelse af højeste kvalitet, når du vælger eTranslate.dk til at oversætte, uanset om du skal have oversat din hjemmeside, dine pressemeddelelser, eller din tekniske manual.

eTranslate.dk er leveringsdygtige i såvel oversættelser af bøger, manualer og hjemmesider som fagspecifik oversættelse på et højt professionelt niveau samt korrekturlæsning. Hos eTranslate.dk ligger fokus på det høje, faglige niveau og på overholdelse af deadlines og budgetter. Du kan således regne med høj kvalitet til tiden – og til aldeles rimelige priser – når du vælger eTranslate.dk som dit professionelle oversættelsesbureau.

Flere Nyheder