Red regnskoven – støt en non-profi organisation

24 January 2023
Camilla Sørensen

Verdensskove.org er en fantastisk organisation, der arbejder for bevarelse, beskyttelse og genopretning af regnskove i hele verden. Organisationen blev grundlagt i 1983 af en gruppe miljøaktivister og er siden vokset til et globalt netværk af enkeltpersoner og organisationer, der er fast besluttet på at beskytte vores planets dyrebare skove.

Organisationen samarbejder med partnere på alle niveauer – fra lokalsamfund til nationale regeringer – for at fremme bæredygtig skovforvaltningspraksis og udvikle innovative løsninger til at beskytte og genoprette naturområder. Deres projekter spænder fra skovrejsning, der hjælper med at genoprette tabte levesteder og biodiversitet, til kampagner, der øger bevidstheden om skovrydningens ødelæggende virkninger på mennesker og natur.

regnskoven

Støt organisationen – red regnskoven!

Verdensskove.org er altid på udkig efter frivillige og donationer til at støtte deres arbejde, så hvis du gerne vil gøre en forskel, hvorfor så ikke engagere dig i dag? Med din hjælp er det et skridt nærmere at sikre fremtiden for skovene på vores planet!

Ønsker du at gøre mere end “bare” at støtte organisationen med penge, kan du blive frivillig. Mange af deres projekter – som f.eks. træplantning og uddannelsesaktiviteter – er afhængige af frivilliges engagement og energi fra hele verden for at kunne gennemføres. Så tøv ikke, men bliv en del af holdet nu og vær en del af noget stort!

Ved at støtte verdensskove.org kan du gøre en reel forskel i bevarelsen af vores planets regnskove.

Hvorfor er regnskoven vigtig?

Regnskove er afgørende for vores planets og dens indbyggeres sundhed – de spiller en afgørende rolle i reguleringen af det globale klima og leverer mad, medicin og materialer til millioner af mennesker rundt om i verden. Men på grund af skovrydning og andre menneskelige aktiviteter sker ødelæggelsen af regnskoven i et alarmerende tempo.

Kort sagt er regnskoven en uvurderlig ressource, som vi for alt i verden skal bevare.

More articles

14. March 2024

Parkeringsselskab