Få hjælp til inkasso

20 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du som selvstændigt erhvervsdrivende ofte støder på dårlige betalere ved du hvor belastende sådan noget er.

Kunder, der ikke gider at betale deres regninger, er kilde til stor irritation og megen frustration. Ikke alene mangler pengene i regnskabet – man skal også bruge tid på at kontakte kunden angående den forfaldne betaling. Det er ikke sjældent at kunden blot nægter at tage telefonen eller besvare emails.

Derfor vælger mange erhvervsdrivende at lade faktura være faktura, og i stedet leve med tabet. Det er bare en rigtig ærgerlig situation. Til alt held kan den sagtens undgås. Det er blot et spørgsmål om at alliere sig med et inkassofirma.

Hvad kan et inkassofirma gøre for mig?

Et inkassofirma kan hjælpe dig med at inddrive de skyldige beløb fra de kunder som har udestående fakturaer i din virksomhed.

Du kan, groft sagt, vælge at lade et inkassofirma håndtere din kunde når du er træt af selv at skulle forestå kontakten. Hvis du mener at du kan bruge din tid og dit overskud bedre på andre ting er det en god idé at overlade opgaven med inddrivelse af gælden til et inkassofirma.

Et inkassofirma vil gøre alt for at få kunden i dialog og indgå en aftale om betaling. Og om galt skal være varetager inkassofirmaet gerne sagen i fogedretten hvis det kommer dertil.

Find et autoriseret inkassofirma

Det er dog sjældent at en inkasso sag kommer så langt ud. Faktisk viser det sig ofte at selve varslingen om indberetning til inkasso er fuldt ud tilstrækkelig når det handler om at få kunden til at betale.

Derfor er det smart at have et troværdigt inkassofirma i baghånden. Og til det formål kan du med stor fordel vælge det danske inkassofirma Debtia.

Klik ind på debtia.dk og læs mere om hvad Debtia kan gøre for dig.

Flere Nyheder