Kompetent alkoholbehandling i trygge omgivelser

Kompetent alkoholbehandling i trygge omgivelser

Som afhængig af alkohol kan det være fristende at vælge de hurtige og nemme løsninger, som ligger lige til højrebenet, som for eksempel en antabus kur. Sandheden er blot, at der er meget langt imellem de, som rent faktisk er blevet afhængigheden kvit ved hjælp af antabus.

Antabus er et kemisk og medicins stof, som påvirker din krop, således at denne vil reagere med akut sygdom, hvis du indtager alkohol. Det er meningen, at en alkoholiker således vil være afskrækket fra at drikke, så længe vedkommende er på antabus kur, og på den måde vænne sig af med misbruget. Problemet er bare, at en inkarneret alkoholiker vil trodse frygten for sygdom og opkastninger, og alligevel drikke – angsten for at skulle undvære rusen (og opleve alkohol abstinenser) overskygger simpelt hen frygten for sygdom. Og når antabus behandlingen ophører, vil langt de fleste alkoholikere falde tilbage i misbruget.

Behandlingscenter Stien – når behandling af alkoholmisbrug skal være langtidsholdbar

Men hvordan kommer man så misbrug og afhængighed til livs? En mulig løsning på problemet er et ophold på et misbrugscenter, som tilbyder terapi og behandling efter Minnesota modellen. Denne behandlingsmetode har veldokumenterede effekter, og har været anvendt som misbrugsbehandling gennem mange årtier over hele verden.

Hos Behandlingscenter Stien kan du som alkoholiker blive tilbudt et ophold på typisk fem ugers varighed, under hvilket du gennemgår et fuldt behandlingsforløb baseret på de grundlæggende principper i Minnesota kuren. Samtidig vil du modtage individuel terapi, som tager udgangspunkt i netop din livsverden og historie – og som noget helt unikt tilbyder Behandlingscenter Stien sideløbende behandlingsforløb for din nærmeste familie, som med stor sandsynlighed har lidt mange afsavn og oplevet store svigt som følge af dit misbrug og din afhængighed af alkohol.

På behandlingscenter-stien.dk kan du læse mere om, hvorledes du kan få det optimale ud af din alkoholafvænning.